Semasa

’11 Bulan Terindah Buat Mama..’ Baby Danish Mikael MninggaI Di Rumah Pngasuh.

Kajang : Seorang bay1 lelaki Danish Mikael berusia 11 bulan ditemui tldak sedarkan diri di rumah pengasuhnya di Sungai Ramal Kajang pada Isnin.

Ketua PoIis Daerah Kajang, Asisten Komisioner Mohd Zaid Hassan berkata, pihaknya telah menerima satu Iaporan daripada pegawai perubatan Hspital Serdang yang memaklumkan mengenai lnsiden tersebut.

Ibu mngsa telah membawa anaknya itu ke hspital berkenaan, bdah si.asat telah dijalankan pada hari ini, keputusannya adalah ‘pend1ng lab0ratory anaIysis’ (punca kema.tian masih menunggu analisa makmal),katanya dalam kenyataan pada Selasa.

Mohd Zaid berkata, pihaknya telah merakam keterangan pengasuh berkenaan bagi membantu si.asatan.

Setakat ini, tiada sebarang tngkapan dilakukan, S.iasatan masih diteruskan bagi mengetahui punca sebenar kema.tian kanak-kanak tersebut,Ke.s disi asat di bawah Skyen 31(1)(a) Akta Kanak-kanak 2001, katanya.

Mohd Zaid memaklumkan orang ramai yang ada makIumat mengenai k.es itu boleh menghubungi mana-mana balai terdekat atau pegawai penyi.asat k.es lnspektor Mohd Raziman Rasid di talian 019-4565502.

Salam tkziah, semoga keluarga bby Danish tabah atas kehiIangan anak tersayang dan didoakan moga dipermudahkan urusan keluarga untuk mengetahui punca sebenar kema.tian mengjut anak tersayang.

Jnazah baby Danish Mikael selamat dikebu.mikan di Tanah Perkburan Sungal Ramal Kajang .Al fatihah.

Sumber: astro