Semasa

‘Allah Sayang Kamu’ Umum Sah Bercerai, Ntizen Bnjiri Ruangan Komen Mizz Nina Dgn Kata2 Positif.

Viral di media sosial mengenai dkwaan pasangan selebriti, Noh Salleh dan Mizz Nina sudah berce.rai taIak satu di Mhkamah Rendah Syariah Daerah Gombak Timur pada 3 Ogos lalu.

Menerusi Instagram Mizz Nina, rata-rata netizen mula membnjiri ruangan komennya. Netizen memberi kata-kata semangat buat Mizz Nina agar tabah dengan ujian yang meIanda.

Allah sayang kamu

Meskipun berita mengenai percera.ian Mizz Nina masih beIum disahkan oleh tuan empunya badan, netizen berkata wanita itu seorang yang kuat dan mampu berdepan dengan segala masaIah yang datang.

Menurut netizen, sekiranya berita viral tersebut benar, mereka berharap Mizz Nina tabah dan terus fokus ke hadapan dalam membesarkan anak angkatnya.

Terdahulu, pasangan terbabit dipercayai telah memfailkan pencer.aian pada 14 Jun lalu di mhkamah sama di bawah kod ke.s 055 iaitu permohonan lafaz taIak dengan kebenaran mhkamah. Mizz Nina kerap memuat naik kata-kata motivasi sejak belakangan ini.

Malah, ramai yang mendkwa Mizz Nina seolah kece.wa dengan apa yang berlaku dalam hidupnya.

Dan menerusi update terkini dari laman instagram mizz nina mengumumkan mereka sudah bercer.ai dan m0hon doakan yang baik2 buat mereka.

 

Sumber: Mizz Nina, ob