Semasa

‘Bderau Drah Mommy..’ Pras oksigen Ank Mnurun, Amyra Rosli Dipnggil Sgera Ke Hspital

Sejak semalam, pelakon terkenal Amyra Rosli kerap berkongsi perkembangan terkini anak perempuannya yang kini sedang dirwat di hspital setelah disahkan menghldap jngkitan penyaklt kawa.saki.

Menerusi Insta Story isteri kepada aktor Amar Bahrin itu, dia sempat menulis beberapa hantaran berharap agar anaknya, Ayra Aryssa segera smbuh.

Paras 0ksigen menu.run.

Namun begitu, menerusi perkongsian terbaru pelakon drama Jangan Mena.ngis Cinta itu, dia memaklumkan yang pihak hspital telah menghubunginya supaya segera ke hspital susulan paras 0ksigen Ayra mengalami penurunan.

“Berde.rau drah mommy dapat call 0ksigen adik dr0p. Tunggu mommy sampai sayang,” tulis Amyra di Insta Storynya.

D0akan Ayra cepat smbuh.

Perkongsian tersebut nyata membuatkan ramai pihak terutamanya kenalan termasuk rakan artis berasa rlsau dengan k0ndisi terkini Ayra.

Masing-masing telah berkongsi semula posting yang dibuat Amyra dan mend0akan agar anak kedua pelakon itu segera smbuh dan hiIangkan segala rasa saklt yang dirasainya.

Bersahur di hspital.

Sebelum ini, pelakon tersebut ada memuat naik hantaran sedang bersahur sambil menemani anaknya di hspital sebelum berkongsi wajah Ayra yang sedikit membngkak disebabkan pengambilan ub.at.

Wajah sedikit bngkak kesan ub.at

“Daddy rindu Ayra”.

Suaminya, Amar Bahrin turut sama mem0hon agar anaknya terus kuat meIawan penyaklt kerana dia amat merindui puteri tersayang.

Terdahulu, Amyra ada memuat naik satu video sebelum Ayra jtuh saklt dan mengalami jngkitan kawasaki. Dalam unggahan video tersebut, anaknya terlihat sihat sahaja dan sempat pergi memot0ng rambut dan bermain bersama abangnya tnpa menunjukan sebarang gejaIa.

Semoga Ayra segera ambuh dan terus kuat meIawan penyaklt!

Sumber: Instagram Amyra Rosli, Amar Bahrin