Semasa

“Curang macam mana, lelaki kan boleh kahwin 4”- Anaknya ‘Main Cinta’ Dengan Syamsul Yusuf, Ini Komen Kazar

ANAK kepada pelakon Kazar Saisi, Ira sekali lagi mengvndang kontr0versi dalam kalangan net1zen apabila dia didakwa menjalinkan hubungan dengan seorang pengarah filem terkenal berstatus suami orang.

Dakw4an itu mula berlegar-legar di media sosial sejak beberapa hari lalu hingga mencetvskan pelbagai spekvlasi terutama mengenai perihal rumah tangga pengarah terbabit.

Mengakui tidak tahu-menahu mengenai dakw4an itu, Kazar atau nama sebenarnya Kazaruddin Saisi, 60, berkata dia selalunya menjadi individu terakhir yang akan mengetahui mengenai apa-apa g0sip atau kontroversi mengaitkan anaknya itu.

“Saya tak tahu mengenai perkara itu. Selalunya saya akan jadi orang terakhir yang tahu jika ada apa-apa yang berlaku.

Kazar berkata, tuduhan cur4ng tidak boleh sewenang-wenangnya digunakan sungguhpun pengarah berkenaan selesa berkawan dengan anaknya.

“Cuba beritahu saya dia cur4ng yang macam mana? Orang lelaki kan boleh kahwin empat… mana ada istilah cur4ng?

“Melainkan kalau mereka pernah bersekedudukan, barulah saya anggap cur4ng.

“Kalau setakat berkawan, ia tak kenalah…” katanya.

Kazar bergambar kenangan bersama keluarga.

Dalam pada itu, Kazar juga memberitahu dia enggan mencampuri urusan Ira kerana menganggap anaknya sudah cukup dewasa untuk membezakan perkara baik dan burvk.

“Saya pun tak boleh nak campur urusan mereka sebab Ira sendiri umur sudah lebih 21 tahun… sudah bukan dalam tanggungan. Saya dah tak larat lagi untuk nasihatkan dia. Dah buat macam-macam… sampai dah tak larat nak layan g0sip-g0sip tentang dia.

“Kalau masalah hati dan perasaan macam mana kita nak campur? Kita semua pernah bercinta, kita tahu masa bercinta semuanya manis. Orang lain dah tak boleh nak campur. Saya tak mahu cakap lebih-lebih nanti jadi f1tnah,” katanya.

Sebelum ini, nama Ira menjadi sebutan net1zen apabila dia memuat naik video menari dengan aks1 yang mengha1rahkan.

Malah gadis ini juga pernah menjadi buah mulut net1zen apabila gambar dia menc1um pipi seorang jejaka tvlar di media sosial.

Tindakan gadis berusia 24 tahun ini membuatkan nama bapanya turut terpalit dengan isv berkenaan

Sumber : Mstar