Semasa

‘Daddy Dah Takde Anak2ku..’ Alr Mata Tngisi Pmergiannya, Bapa Rbah Di Pdang BoIa.

Kajang : Seorang Ielaki dan juga bapa kepada 5 orang cahaya mata disahkan mninggaI dunia seIepas re.bah dan pngsan dipandang bola ahad lalu ketika menyertai perIawanan bolase pak.

Arwh Faridzul Anuar Mohd PeIus,36, merupakan seorang sangat dikenali dan disenangi ramai. Arwh mempunyai seorang adik kmbar bernama Faridzul Fadly.

Sbak Faridzul Fadly memaklumkan pemerg.ian abang kmbarnya secara menge.jut mninggaIkan seorang isteri dan 5 anak yang masih kecil, anak yang sulung baru berumur 5 tahun, yg kedua 3 tahun, yg ketiga 2 tahun dan yg b0ngsu 11 bulan.

Du kacita dimaklumkan abg kembar sy Faridzul Anuar Mohd Pelus telah kmbali pada pnciptaNya ptg td. Sama sama d0akan yg baik2 utk arwh abg sy.

Jika arwh ada buat saIah atau menyin.ggung perasaan sesiapa, sy bagi pihak arwh dengan rndah hati mem0hon ma af dan dpt dima afkan. Semoga r0h arwh ditempatkan bersama org yg soleh dan beriman, Amiin -Faridzul Fadly.

Dalam pada itu bapa saudara arwh juga memaklumkan berita sdih ini dia amat tersntuh melihat anak anak arwh mena ngisi pemerg1an ayah mereka yang di panggil dady.

Selamat kmbali ke negeri Abadi anak buah ku Faridzul Anuar,Terlalu cepat rasanya, 36 tahun kau mninggaIkan anak2 yg masih lagi kecil.

Alhamdulillah ramai yg mnyem bahyang kan “ABANG” dimasjid Raja Muda Musa Semenyih.

Dan ramai mengiring ABANG ke kub uran hari ini, Alhamdulillah, Allah lebih menyayangi kau, Buat MIMI dan ANAK2 yang masih kecil.. BERTABAH lah.

Assalam buat semua sahabat² maya saya, Saya rasa terpanggil untuk mem0hon kepada semua untuk sama2 menyu mbang atau lnfak buat anak² Arwh Faridzul Anuar yang masih kecil lagi.

Anak yg sulung baru berumur 5 tahun, yg kedua 3 tahun, yg ketiga 2 tahun dan yg bongsu 11 bulan, Isteri arwh tldak bekerja, Semoga sdekah kita diberkati Allahta’alla.

Turut hadir Datuk Johan Abd Aziz, KB Umno HuIu Langat, ziarah kasih dirumah keluarga arwh disg purun Semenyih, sbak apa yang ditulis YB.

” Alhamdulillah, hari ini saya dapat menziarahi keluarga arwh Faridzul Anuar Pilus, yang mninggaIkan seorang isteri dan juga 5 orang anak yang masih kecil.

Sa yu dan sdih menge nangkan nsib anak-anak kecil ini dan semoga puan Asmimi Azwar Binti Hashsim diberi ketabahan di dalam mengha rungi du gaan ini.

Insya Allah saya akan membntu untuk menguruskan bntuan Iembaga Zakat, S0CSO dan yang berkaitan bagi meringankan urusan keluarga arwh ” – Datuk Haji Johan Abd Aziz.

Semoga seluruh keluarga ku.at tabah. Allah lebih sayangkan arwh. Al fatihah.

Sumber: Sharoman Semenyih, Datuk Haji Johan Abd Aziz,Faridzul Fadly.