Semasa

“Dah kahwin setahun yg lalu konon..” Individu Dedah Azlee Khairi Tipu Tarikh Nikah?

Pelakon Azlee Khairi, 33 baru-baru ini telah mengesahkan yang dia telah bernikah secara dalam talian pada Januari 2021 dengan kru penerbangan, Nurul Hidayah atau Dhiya dan dikurniakan cahaya mata lelaki, Muhammad Putera Ardanee yang kini berusia lima bulan.

Namun menerusi perkongsian di laman fesbuk milik HasnyAnn Jr Liun yang juga dipercayai bekas kakak ipar kepada Nurul Hidayah, tarikh nikah yang diberikan Azlee Khairi itu tidak masuk akal kerana Nurul Hidayah baru bercerai pada Disember 2021.

Foto : Azlee Khairi, HasnyAnn Jr Liun

 

“..Dah kahwin setahun yg lalu konon..setahun yg lalu ko masih isteri adik aku..bulan Disember 2021 yg lepas baru cerai la bodoh..boleh ke daftar nikah lain?. Itu antara luahan HasnyAnn Jr Liun yang turut melampirkan keratan sijil kelahiran Muhammad Putera Ardanee apabila ‘dicabar’ Nurul Hidayah.

Di dalam facebook sama, apabila ditanya Muhammad Putera Ardanee sebenarnya anak siapa, Nurul Hidayah memberikan jawapan, Muhammad Putera Ardanee anak Azlee Khairi.

Bak kata salah seorang yang memberikan komen, jika benar tarikh nikah dan tarikh cerai yang diberikan, bermakna Azlee Khairi telah bermadu selama hampir setahun dengan Muhammad Farish Morish.

Foto : HasnyAnn Jr Liun

Foto : Facebook Nurul Hidayah