Semasa

“Dulu Elok Jer Bertudung Sempurna..” -Kini Giliran Hannah Delisha Disekolahkan Netizen Akibat Bertudung Tapi Nampak Leher

Mana-mana selebriti tidak akan pernah terlepas dari pandangan mata t4jam warga maya. Sama ada lelaki atau perempuan, isu yang sering dib4ngkitkan adalah berkaitan dengan aur4t mereka.

Baru-baru ini, pelakon kelahiran Singapura, Hannah Delisha turut menerima teguran daripada netizen yang mengingatkannya agar menjaga dan menutup aur4t dengan sempurna.

Memuat naik video dirinya yang sedang berjalan seperti model memperagakan busana, Hannah yang memakai baju hitam berlengan panjang dengan belahan leher berbentuk V dipadankan dengan skirt labuh bercorak bunga-bunga, bagaimanapun membuka ruang untuk netizen bercakap mengenai aur4t.

Ada yang meminta agar dia melongg4rkan pakaiannya dan ada juga yang menegur cara wanita itu memakai tudung kerana gaya berkenaan menyebabkan bahagian lehernya terded4h.

Aktres yang meled4k dengan drama Mencintaimu Mr.Photographer itu mula berhijab pada penghujung 2020. Dia mendirikan rumah tangga bersama Imam Shah  pada Februari 2021.

Pelakon ini adalah antara anak seni yang masih mengekalkan imej bersih. Kontrversi paling p4nas yang pernah mel4nda Hannah adalah dkwaan wanita itu berkahwin tanpa r3stu dari ibu kandungnya.