Semasa

Izin Suami Kahwin Lagi, Video Isteri Pertama Bersanding Bersama Dengan Madu Raih Perhatian Netizen

lsu p0ligami ini sememangnya sangat sensltif buat kaum wanita. Mana tldaknya, ramai yang mengakui tldak sanggup berkongsi kasih suami dengan wanita lain.

Bagaiamanapun, lain pula dengan wanita ini apabila turut bersanding bersama suami serta isteri baharu di sebuah nnajlis perkahwinan.

“Alhamdulillah 1+2…”

Menerusi video yang dimuat naik pengguna TlkTok dikenali sebagai @dh 7175 memaparkan seorang lelaki bersama dua wanita lengkap berpakaian pengantin.

Video

Difahamkan, itu adalah majlis doa selamat serta kesyukuran khas buat dia yang merupakan pengguna TlkTok bersama isteri mudanya.

Lebih menarik perhatian adalah isteri pertama dilihat turut berada di majlis tersebut mengenakan busana pengantin sama seperti madunya.

Tldak hanya itu sahaja, rupanya kedua-dua isteri lelaki berkenaan sememangnya rapat malah mereka juga dilihat telah pergi bercuti bersama-sama.

Video tersebut meraih perhatian rannai yang rata-rata meluahkan rasa kagum dengan pengorbanan isteri pertama yang rela bermadu. Bukan itu sahaja, mereka turut memuji keberanian lelaki berkenaan yang jujur dengan isterinya.

Harap berlaku adil

Tanah isteri pertama dia