Semasa

“Jika Masih Cinta Kenapa Ada Orang Kedua?”- Soalan Panas Paknil Buat Shuk Sahar Terkelu Nak Jawab..

Industri hiburan negara kita memang tak asing lagi dengan kontroversi rumah tangga melibatkan pelawak dan juga usahawan Shuk Sahar dengan isterinya, Rossalenna Natassyiah Asshaferah ataupun lebih dikenali sebagai Sera.

Terbaru, Shuk dilaporkan telah menjual rumahnya di Denai Alam dan kini memulakan kehidupan baru di Pulau Pinang gara-gara kurang mendapat tawaran dalam industri berikutan kontroversi yang menimpanya itu.

Dia juga dijemput untuk berkongsi perkembangannya yang terkini dalam program Hard To Heart yang dihoskan oleh pengacara terkenal Datuk Aznil Haji Nawawi.

Dalam program tersebut, Shuk berkata dia sudah tidak tinggal sebumbung dengan isterinya dan masih belum ke mahkamah untuk proses selanjutnya.

(VIDEO)”Berbaloi Ke Curang?” – Soalan ‘Panas’ Paknil Buat Shuk Sahar Terkelu, Akui Menyesal Duakan Sera

Sera juga menurut Shuk sudah enggan lagi mempertahankan rumah tangga mereka berikutan kesalahan curang yang dilakukannya berulang-ulangkali sejak empat tahun yang lalu.

Menganggap apa yang terjadi adalah tidak berbaloi, kata Shuk dia kini kehilangan isteri, anak-anak dan juga rakan-rakan yang mula menjauh akibat perbuatannya itu.

Ketika dalam program tersebut, pertanyaan ‘panas’ Pak Nil berkaitan tindakan untuk curang bersama wanita bernama Fara dilihat cukup membuatkan pelawak itu berasa kelu dan malu.

Shuk Sahar's Alleged GF Fara Salleh Says Their Relationship Is Over

Kata Shuk, dia mengaku dirinya kini berasa kosong kerana tiada lagi kehadiran isteri dan anak-anak yang sebelum ini menghiasi hari-harinya setelah pulang bekerja.

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata netizen turut menzahirkan perasaan kecewa sama seperti yang ditonjolkan Pak Nil terhadap sikap pelawak berkenaan.

Namun begitu, ramai juga yang mendoakan agar Shuk Sahar dapat berubah menjadi lebih baik dan sentiasa kuat menjalani dugaan hidup ini.

“Ini dugaan dia, Allah uji dia dengan harta dan wanita. Dia sedang jalani dan tempuhi. Moga kau kuat.

Kita belum tau lagi apa ujian Allah pada kita. Doa yang baik-baik saja” komen seorang netizen.

VIDEO 1:

video 1

video 2

video 3 :

\Sumber : Tiktok via Beautiful Nara