Semasa

’Jmpa Di Syurga Suamiku..’Baru Sminggu Berkahwin, Syafiq K0rban Ptama Bnjir Di Sepang.

Sepang : Seorang lelaki yang juga pengantin baru ditemukan Iemas pada hari ini dalam kejadian bnjir di Kampung Baharu Ianjut, Sepang.

Mngsa dikatakan Iemas semasa hujan Iebat pada Sabtu lalu. Jsad mngsa yang dikenal pasti sebagai Muhammad Syafiq dijumpai oleh penduduk di kampung baharu Ianjut,Sepang ketika air mulai su rut.

Arwh dikhabarkan Iemas ketika ingin puIang ke rumah untuk mengambil baju pengantinnya. Majlis persandingan di rumah pengantin perempuan sepatutnya diadakan semalam bertukar trgedi yg mera.gut nywanya.

Apa yang berlaku sungguh memiIukan hati ramai memandangkan Syafiq atau lebih mesra dengan panggiIan Roy baru sahaja melangsungkan perkahwinan dengan pasangan minggu lalu pada 12 Disember 2021.

Apa yang berlaku mengu ndang piIu insan insan yang mengenali arwah ” Alhamdulillah, jsad kau da jmpe capix aku harap kau tenang kat sana.

Even kite Batch lain2 tp ko memg senang rapat dgn org, aku d0akan kau bersama bidadari syurga dan bersama para solihin,Semua Team Foca, terkjut dgn pemerg1an ko capix.

Ramai yg d0akan ko, ko sorang kawan yg baik staff yg baik sentiasa senyum sepanjang ak knal dgn ko,x pnah lagi ak tgk ko ma rah mrah, Ya allah,kau Iapngkanlah ku burnya -Azlan.

Akhirnya jumpa juga kau Muhammad Syafiq, Kau kawan yang baik, walaupun kelakar kau slalu xjadi, kau memg org yg best untuk buat kawan.

Allah tempatkan kau bersama orang2 beriman Syapik, InshaaAllah, Tkziah buat keluarga. Al Fatihah – Aaron

Salam tkziah. Semoga isteri, Puan Haida dan seluruh keluarga arwh k.uat dan tbah mengha.dapi uj1an ini. Moga r0h Syafiq berada dikalangan org2 soleh. Al fatihah.

Sumber: klia united, 0lahan dedah media.