Semasa

‘Maafkn lbu Syg..’ Anak 3 Thn Terjtuh Dari Tlngkat 10, Pnjat Mngkuk Tndas Blik Air.

Sentul: Kanak-kanak lelaki berusia tiga tahun mau.t selepas dipercayai terjtuh dari tingkat 10 sebuah kondominium di Jalan Dutamas di sini, hari ini.

Ketua PoIis Daerah Sentul Asisten Komisioner Beh Eng Lai berkata, poIis menerima panggilan kejadian pada 3.30 petang.

“Berdasarkan makIumat awal, kanak-kanak itu ditemui terjtuh di tingkat tiga bangunan berkenaan. Ibu mngsa berusia 32 tahun berada di lokasi.

“Mngsa disahkan mninggaI dunia oleh pegawai perubatan Hspital Kuala Lumpur (HKL),” katanya dalam kenyataan hari ini.

Pnjat mngkuk tndas bilik air, keluar ikut tingkap sebelum jtuh.

S.iasatan awal poIis mendapati kanak-kanak yang ma.ut terjtuh dari tingkat 10 sebuah kondominium di Jalan Dutamas, di sini, meman.jat mngkuk tndas di bilik air sebelum keluar dari tingkap kecil.

Ketua PoIis Daerah Sentul Asisten Komisioner Beh Eng Lai sebagai berkata, poIis menerima panggilan kejadian pada 3.30 petang.

“Berdasarkan makIumat awal, kanak-kanak itu ditemui terjtuh di tingkat tiga bangunan berkenaan.

“Ketika kejadian ibu mngsa berada di ruang tamu dan hanya mereka berdua berada di rumah sebelum kejadian,” katanya kepada media selepas sesi Town Hall berhubung lsu online sca.mmer oleh Ibu Pejabat PoIis Daerah (IPD) Sentul di Sekolah Jenis Kebangsaan Cina (SJKC) 2, Kepong, di sini, hari ini.

Eng Lai berkata, kanak-kanak terbabit dipercayai masuk ke dalam bilik air dan mem.anjat mngkuk tndas sebelum terjtuh dari tingkap yang ada di dalam bilik itu.

“Mngsa disahkan mninggaI dunia oleh pegawai perubatan Hspital Kuala Lumpur (HKL).

“Kita akan merek0dkan keterangan ibu mangsa nanti bagi membantu si.asatan kerana keadaannya masih belum stabiI dan mena.ngis,” katanya.

Salam tkziah, al fatihah

Sumber: hm