Semasa

Pemain BoIa Sepak Piala Presiden Selangor, Husni Idrus MninggaI Dunia Rebah Di Restoran.

Petaling Jaya: Menerusi portal MalaysiaGazette meIaporkan pemain bola se.pak Piala Presiden Selangor, Husni Idrus, 21, mninggaI dunia selepas reb.ah di sebuah restoran di Petaling Jaya malam ini.

Arwh yang beraksi sebagai penye.rang sebelum itu turun beraks1 mene.ntang JDT pada sebelah petang yang menyaksikan Selangor te.was 0-3.

Punca kemat1an masih belum diketahui.

MalaysiaGazette mengucapkan tkziah buat keluarga arwh. Al-fatihah.

Selain itu Selangor FC juga merakamkan ucapan tkziah buat arwh.

Dengan penuh du.kacita kami memaklumkan pemerg1an Muhammad Husni Bin Idrus, pemain Skuad Piala Presiden Selangor FC 2022 yang telah kembali ke rahmatuIIah malam tadi (25 Mei 2022).

Kami dari Selangor FC mengucapkan takziah buat seluruh ahli keluarga Allahyrham dan bersama-sama kita mendoakan agar Allahyrham ditempatkan bersama dikalangan orang-orang beriman dan beramal soleh.

“Ya Allah Ya Tuhanku amp.unilah dia, rahmat1lah dan muliakanlah kemat1annya, lapangkanlah ku.burnya, jadikanlah syurga sebagai ganti tempat tinggalnya dan berikanlah kesabaran untuk ahli keluarganya.”

Kami juga mem0hon agar semua pihak dapat bersama menjaga adab dan privasi keluarga Allahyrham dalam kita berkongsikan berita ini bagi menghormat1 keluarganya.

al fatihah

sumber: malaysiagazzete, selangor fc