Semasa

‘Prgimu Dgn Snyuman..’ lsteri MninggaI Tcmpak KeIuar Kereta, Otw Ke PIBG Sekolah Anak.

Kangar : Seorang wanita m.aut apabila kereta yang dipandu suami hiIang kawaIan dan terb.abas Ianggar pokok dalam kejadian di Lebuh Raya Arau-Perlis, Kangar, Perlis.

Mngsa Azura Osman yang bertugas sebagai guru Tadika disahkan mninggaI dunia ditempat kejadian akibat tercmpak manakala suaminya ced.era,mereka diperjalanan ke Sekolah anak mereka untuk menghadiri mesyuarat PIBG.

Assalamualaikum wbt dan Salam Sejahtera,Du.kacita dimaklumkan bahawa Puan Azura binti Osman,Pendidik Masyarakat Taska KEMAS IPK Kangar telah kembali ke Rhmatullah pada 30 Jun 2022 -Sharif Iskandar.

Semoga r0hnya dicucu.ri rahmat dan ditempatkan dalam kalangan orang-orang yang beriman disisi Allah swt.

Pihak BaIai Bomba dan Penyelamat Arau (BBDP ARAU) menerima panggilan jam 12.22 hari dan bergegas ke lokasi kejadian didapati sebuah kereta telah terba bas.

Kemlangan melibatkan sebuah kereta yang telah meInggar pokok dan melibatkan dua orang mngsa.

Seorang mngsa lelaki ced.era telah dihantar ke hspital oleh pihak ambuIan, Seorang lagi mngsa perempuan telah disahkan mninggaI oleh pihak KKM.

Semasa pasukan bomba sampai di lokasi, kedua mngsa telah dibawa keluar oleh orang awam.

Pihak bomba hanya bertindak membuat pemantauan dan memastikan tiada lagi mngsa yang terlibat di lokasi kejadian seterusnya diserahkan pada pihak poIis untuk tindakan seterusnya.

Semoga suami arwh tabah atas pemerg1an isteri tersayang pasti anak anak amat merasai kehiIangan mama mereka.Al fatihah buatmu Azura.