Semasa

Ibarat Tarian Luucah dan Menghairahkan Depan Pakcik², Akhirnya Ini yg Berlaku Kepada Baby Shima

Nama penyanyi dangdut kontroversi, Baby Shima rasanya tak perlu diperkenalkan lagi.

Mana tidaknya, ada sahaja isu yang dilakukan sehingga menerima kencaman hebat daripada netizen termasuklah muzik video terbarunya, Baby Sayang.

Rakaman Video ada di Bawah Sekali

Belum reda berkaitan isu panas muzik video itu, Baby Shima sekali lagi mencetuskan kritikan ramai.

Ia apabila dia tampil membuat satu persembahan di sebuah majlis yang bertempat di Aeon Danau Kota, Kuala Lumpur, semalam.

Tindakan penyanyi yang berusia 30 tahun itu telah mengundang rasa tidak senang dalam kalangan tetamu yang hadir kerana tariannya begitu seksi, tambahan pula memakai pakaian yang mencolok mata.

Bukan itu sahaja, ramai yang tidak sanggup  melihat persembahan penyanyi yang berasal daripada Johor itu sehingga menyebabkan mereka tertunduk malu.

Menerusi video yang dimuat naik oleh @hafizolraudzi di laman TikToknya, kelihatan Shima sedang menyanyikan sebuah lagu sambil disaksikan oleh para tetamu yang hadir sambil membuat aksi tarian yang mengghairahkan.

Bahkan, majoriti netizen di ruangan komen turut mempersoalkan tindakan pihak penganjur yang menjemput Shima untuk membuat persembahan kerana mereka menyifatkan penyanyi itu tidak sesuai dengan imej yang ditampilkan.

Tonton Video di TikTok @hafizolraudzi