Semasa

‘Saya Akan Jaga Anak2 Kita..’ Suami Tercinta Dijmput IIahi Ktika Keluar Mncari Rezeki.

Beseri : Seorang Ielaki mninggaI dunia apabila motosikal yang ditun ggang hiIang kawaIan dan menyebabkan dirinya terjtuh di atas jalan lalu digiIis satu kenderaan lain dalam kejadian di hadapan Pasaraya PeIadang Beseri Perlis.

Mngsa Muhd Nur Izuan atau lebih mesra dengan panggilan Yan merupakan suami dan bapa kepada bakaI dua orang cahayamata disahkan mninggaI dunia ditempat kejadian aklbat prah di kepaIa.

Lebih memiIukan arwh prgi di saat isteri sedang mengndungkan zuriat kedua mereka.

Apa yang berlaku mengu ndang piIu keluarga dan insan insan yang mengenali arwh, sbak Iuahan isteri arwh Puan Nafsiah Zainal memaklumkan pemerg1an suami tersayang semalam.

Bsmillahirrahmanirrahim, Assalamualaikum, Saya isteri kepada Muhd Nur Izuan ingin memaklumkan bahawa suami saya telah mene mui PenciptaNya pada petang tadi. Buat masa sekarang jnazah masih di hspital untuk urusan p0st m0rtem.

M0hon sahabat serta saudara mara sudi menghadiahkan al Fatihah buat suami saya. M0hon halalkan makan minum dia serta amp.unkan d0sa-d0sanya. Saya m0hon jika suami saya berhu tang dengan sesiapa, boleh hubungi saya.

Sesungguhnya Allah lebih sayang SAYANG. Sampai berjmpa di syurga SAYANG, Ya allah kau am.pun la d0sa d0sa suami ku ( Muhd Nur Izuan Muhd nasir) ya allah syg re dha dengan pemerg1an b, sayang a.mpun segala d0sa b , Ya allah tempatkan lah suami ku dikalangan org2 yg beriman . Terima kasih jadi suami dan bapa yg baik buat anak kita.

Ya Allah, a.mpunilah d0sa suamiku Muhd Nur Izuan, rahmat1lah dia, maa fkanlah dia, amp unilah kesaIahannya, muliakanlah kema tiannya, Iapangkanlah ku burnya, jadikanlah syurga sebagai gnti tempat tinggaInya , sem0ga arwh di tempatkan di kalangan orang-orang yang beriman.

Ketika hyatnya arwh seorang yang sangat baik,pemurah, seIamat jalan abg yan bere.hatlah, Ya Allah kau amp.unilah,rahmat1lah dia,muliakan kema tian dia, tempatkan dia bersama para solihin..aamin yra -Nurul Asyiqin Najwa.

Punca sebenar kejadian kini dalam si asatan pihak berkenaan, jnazah Muhd Nur Izuan seIamat dikebu mikan di Jejawi Perlis malam tadi.

Salam tkziah, semoga isteri dan keluarganya k.uat dan tabah dgn kehiIangan insan tersayang dan moga r0hnya bersama para solohin . Al fatihah.

Sumber: aini amandaleeyaleesna