Semasa

‘Saya Takde Niat, Hny Bgurau..’ Kaklong 7E Didkwa Persenda 0KU Tampil Mohon Maaf.

Nampaknya Kaklong 7E beIum serik lagi menjadi mngsa keca man netizen sejak kebelakangan ini. Setelah lsu mema rahi pekerja 7E sudah reda, dia kembali menjadi topik utama apabila dipanggil untuk mengisi program terbitan salah satu stesen televisyen Islamik.

Program Tv ditan gguhkan.

Namun begitu, pihak televisyen telah mengeluarkan kenyataan dengan menan gguhkan dulu program berkenaan setelah mendapat kr1tikan daripada orang ramai.

Akan tetapi, nama Kaklong 7E atau nama sebenarnya Wan Nor Baizura sekali lagi hngat menjadi bualan netizen susulan video yang dikongsikan oleh seorang pengguna media sosi4l menunjukkan wanita itu seakan meng jek perwatakan orang keIainan upa ya (0KU).

Buat2 mulut se nget pulak

Video yang dimuatnaik kembali oleh Hafiz Shukri itu telah mendapat pelbagai reaksi orang ramai memandangkan tindakan yang dilakukan kur ang dari 24 jam selepas gambarnya berada di program TV AlHijrah tular.

Video tersebut pastinya membuatkan ramai pihak ma rah lebih-lebih lagi golongan 0KU kerana ia disifatkan sebagai b1adap kerana berpu.ra-pu.ra bertindak sebegitu ketika menjawab beberapa keca man daripada netizen.

Video:

kaklong buat hal lagi?

Sumber video FB Hafiz Shukri pic.twitter.com/S3CuN2U5Uf

— Video Viral Malaysia (@video_malaysia) March 15, 2022

Minta ma af macam biasa

‘G0yang’ dengan keca man yang diterima kali ini, Kaklong 7E seperti biasa membuat live di ruangan media sosi4lnya dengan mem0hon ma.af dan menaf1kan tindakannya yang didkwa menge jek 0KU.

Tak ada n1at nak perse nda 0KU.

Dia juga mengakui hanya bergurau dan sama sekali tidak bern1at mahu mempersen dakan (0KU). Wanita itu akui yang dia terIepas mengambil tindakan sebegitu.

KesaI dengan apa yang telah dilakukan, dia berulang kali mem ohon ma af dalam status Facebooknya kerana sedar menjadi keca man orang ramai lagi.

Video:

“Saya takde niat, saya hanya bergurau. Kepada golongan OKU saya minta maaf” – Kaklong pic.twitter.com/CqCoHEAY0x

— Video Viral Malaysia (@video_malaysia) March 16, 2022

Minta ma af sangat2

  

Terdahulu, gambar Kaklong Dungun yang dipanggil oleh setesen televisyen TV Alhijrah telah mendapat pelbagai reaksi orang ramai.

Hal ini susulan gambarnya telah dikongsikan oleh PU Amin di Instagram dengan mamaklumkan yang wanita itu dipanggil untuk mengisi satu program viral terbitan stesen TV tersebut.

Sumber: Facebook Hafiz Shukri, Wan Nor Baizura, Instagram TV Alhijrah