Semasa

‘Selamat Jalan Adikku..’ Aisyah Dijmput IIahi Rmpuh BeIakang Iori Di Iorong Kcemasan.

REMBAU – Seorang wanita yang juga pengurus kedai makan ma ut apabila motosikal yang ditun ggangnya terbabit dalam nhas kenderaan berat di kilometer 222.4, Iebuh Raya Utara Selatan(arah Utara), di sini, malam semalam.

Dalam kejadian kira-kira jam 7.45 malam itu, mngsa, Siti Aisyah Shifik, 32, beralamat di Kampung Sungai Petai, AIor Gajah disahkan mninggaI dunia di lokasi kejadian oleh pasukan para medik.

Menurut Ketua PoIis Daerah Rembau, Deputi Superintenden, Hazri Mohamad, kemaIangan berkenaan membabitkan dua buah kenderaan iaitu motosikal jenis Honda Wave dan sebuah Iori jenis Scania.

“S.iasatan awal mendapati penu.nggang dalam perjalanan dari arah Ayer Ker0h menghala ke Senawang dan sebaik sampai di tempat kejadian, mngsa telah meIanggar bahagian beIakang Iori yang mengalami ker0sakan dan berhnti di Iorong kece masan.

“Akibat kemaIangan, mngsa yang mengalami kecede raan prah di kepaIa telah disahkan mninggaI dunia di tempat kejadian dan dihantar ke Unit Perubatan F0rensik Hspital Rembau,” katanya dalam satu kenyataan hari ini.

sumber: KOSMO! ONLINE