Semasa

“Selepas 11 Tahun Dengan Sam, Hari Ini AIIah Nak Tunjuk! Sampai Hati Awak Tipu Saya”

“Selepas 11 tahn dengan Sam, hari ini, Allah nak tunjk! Ya Allah, kenapa sampai hati awak t.ipu saya.”

Demikian kata pelakon, Syatilla Melvin meluahkan rasa terk.ilannya terhadap sikap suaminya, Shaheizy Sam yang menyembunyikan sesuatu.

Sam juga turut menanda nama Instagram atlet itu.

Rata-rata memberi komen tercuit dengan g.urauan suami isteri itu sekaligus yang benar-benar mencuit hati.

Pada 8 Februari 2016, dengan sekali lafaz akad nikahnya, Sam telah menjadi suami yang sah kepada pelakon dan juga sudah 6 tahun bercinta, Syatilla Melvin.

Diberi nama penuhnya, Siti Nur Syatilla Binti Amirol Melvin dengan mas kahwinya RM 10,082 bersama tujuh dulang hantaran berbalas sembilan.

Mereka menerima tajaan keseluruhan berjumlah RM 25 j.uta sekali gus menjadikan majlis perkahwinan mereka sebagai wedding of the year.

Menurut Sam, jumlah berkenaan membabitkan barang kemas bernilai RM 20 j.uta dan RM 5 j.uta lagi membabitkan persiapan majlis termasuklah pakaian, dekorasi, wpelamin dan cenderahati.

Majlis nikah pasangan itu dilangsung di kediaman Syatilla di Nibong Tebal, Pulau Pinang disusuli majlis resepsi sebelah pihak perempuan pada 9 Februari di Bukit Jawi Golf Club, Pulau Pinang.

Majlis resepsi sebelah pihak Sam pula diadakan pada 14 Februari di Hotel Mandarin Oriental, Kuala Lumpur dan majlis meraikan peminat pada 20 Februari.

Sumber : HM / 0m

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih