Semasa

Syukur Alhamdulilah. Keadaan Terkini Adlk Lima Tahn Yang DiInggar Depan Rumah

SHAH ALAM – Seorang kanak-kanak perempuan yang dilang.gar sebuah kenderan ketika melintas jalan di Jalan Kampung Delek Kanan, kelmarin kini dikatakan berada dalam keadaan s.tabil.

Perkara itu dimaklumkan seorang lelaki dipercayai bapa saudaranya menerusi laman Insta Story dengan nama ashreenshahran yang berterima kasih kepada mereka yang mendoakan kesihatan anak buahnya, Nur Kasih Dalisya Kamarul Azwan.

Bawak Bakal Suami Jumpa Keluarga, Malah Jadi Imam S0lat Berjemaah
Bawak Bakal Suami Jumpa Keluarga, Malah Jadi Imam S0lat Berjemaah
Bawak Bakal Suami Jumpa Keluarga, Malah Jadi Imam S0lat Berjemaah

“Keadaan anak buah saya sudah sedar tetapi doktor terpaksa bagi dia tidur supaya tidak meragam ketika sedar. Jutaan terima kasih kepada semua yang mendoakan.

“Jasa baik anda, Allah sahaja yang boleh membalasnya,” katanya.

Berdasarkan perkongsian itu, lelaki tersebut turut bers.edih terhadap kem.alangan yang meni.mpa Nur Kasih dengan ramai individu mengambil berat terhadap keadaan anak buahnya itu.

“K.esian awak sayang, bila sedar meng.adu, menan.gis sebab kesa.kitan yang awak tang.gung. Harap awak kuat sayang, kami semua sentiasa mendoakan awak,” ujarnya.

Lelaki berkenaan menjelaskan bahawa tiada perga.duhan antara keluarga m.angsa dan pemandu kereta jenis Perodua Kembara dipandu kerani wanita berusia 21 tahun tersebut.

Bawak Bakal Suami Jumpa Keluarga, Malah Jadi Imam S0lat Berjemaah

Tambahnya, pemandu tersebut juga tidak mengalami sebarang kec.ederaan serta telah membuat la.poran polis susulan kema.langan tersebut.

“Minta jasa baik anda semua jangan buat andaian yang boleh menimbulkan fi.tnah,” katanya.

Terdahulu melaporkan seorang kanak- kanak perempuan berusia lima tahun p.arah selepas dilang.gar sebuah kenderaan ketika melintas jalan di Jalan Kampung Delek Kanan di sini, semalam.

Dalam kejadian kira-kira 5.45 petang, Nur Kasih berusia lima tahun ce.dera di l.impa dan u.sus dan kini dir.awat di Hospital Kuala Lumpur.

In.siden itu tular menerusi video berdurasi satu minit memaparkan detik-detik kem.alangan itu.

Sumber : Kosmo / kisahbena

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih

Leave a Reply

Your email address will not be published.