Semasa

Tahniah! Mira Filzah Umum HamiI Anak Pertama, Kndungan BakaI Memasuki Trimester Ketiga

Nampaknya segala te ka teki mengenai spekuIasi Mira Filzah hamiI terjawab apabila Iewat malam tadi, perkongsian pelakon dan pengacara itu mengumumkan dirinya kini berba dan dua.

Menerusi entri itu, Mira turut mem uat naik gambar alat uj1an kehamiIan serta berkongsikan usia kndungannya kini bakal memasuki trimester ketiga.

“Syukur Alhamdulillah, segala puji bagi Allah pemilik seluruh alam, perkhabaran diterima pada tahun lepas yang kami akan menimang cahaya mata sulung kami. Insha’Allah, usia kandungan akan memasuki trimester ketiga tidak Iama lagi,” tulisnya.

Dalam pada itu, Mira turut menzahirkan ucapan terima kasih buat mereka yang sentiasa mend0akan mereka sejak dari awal hingga kini.

“Kepada semua yang berharap dan mendoakan kami dari dulu hingga kini, dengan rasa insaf dan rendah diri kami mengucapkan jutaan terima kasih.

“Semoga Allah SWT merahm.ati dan mengangkat segala usaha dan d0a setiap seorang daripada kita, aamin amin YRA,” tulisnya.

Mira Filzah mendirikan rumah tangga dengan Wan Emir pada September 2020. Emir merupakan anak kepada Timbalan Menteri di Jabatan Perdana Menteri, Datuk Mastura Mohd Yazid.

Sumber: rk