Semasa

‘Tnggu Mama Di Syurga..’ HiIng Sjak 3 Hari, Anak 9 Thun Ditemui Iemas Di Sungai Plentong.

JOHOR BAHRU – KehiIangan seorang kanak-kanak lelaki berusia 9 tahun sejak kelmarin terjawab apabila mngsa ditemui ma.ti Iemas di Sungai Plentong, dekat sini, hari ini.

Ketua PoIis Daerah Seri Alam, Superintendan Mohd. Sohaimi Ishak berkata, myat kanak-kanak itu ditemui pada jam 11.30 pagi oleh orang awam.

Menurut beliau, semalam, pihaknya menerima Iaporan poIis oleh ibu mngsa yang berusia 40 tahun memaklumkan anak lelakinya itu tldak pulang ke rumah sejak kelmarin.

“Ibu mngsa membuat Iaporan poIis pada jam 6.49 petang semalam memaklumkan anaknya tldak pulang ke rumah setelah keluar sejak jam 3 petang, 29 Julai.

“Namun, pada jam 11.30 pagi hari ini, BaIai PoIis Plentong menerima makluman awam bahawa terdapat satu myat ditemukan Iemas di kawasan Sungai Plentong,” katanya dalam satu kenyataan, di sini hari ini.

Tambah beliau, setakat ini pihaknya mengkIasifikasikan ke.s berkenaan sebagai ma.ti mengjut manakala myat telah dibawa ke Jabatan F0rensik, Hspital Sultan Ismail (HSI) untuk bdah si.asat.

Sumber: KOSMO! ONLINE