Semasa

Trgis Pmergianmu Naufal..’ Pelajar Sekolah DigiIis Iori Otw Ke Tmpat Kerja Sambilan.

KLANG – Seorang pelajar sekolah menengah m.aut dalam keadaan menya yat hati apabila bertmbung dengan sebuah kenderaan sebelum digiIis lori dalam kejadian di Jalan Keretapi Lama, Kapar di sini semalam.

Dalam kejadian kira-kira jam 5.50 petang, mngsa dikenali Naufal Danish Md. Nor, 17, turut meIecur di bahagian kaki selepas terkena ap1 kesan daripada motosikal yang ditungganginya terba kar akibat kejadian tersebut.

Mngsa yang prah di perut disahkan mninggaI dunia di lokasi kejadian susulan kejadian tersebut.

Ketua PoIis Daerah Klang Utara, Asisten Komisioner S. Vijaya Rao berkata, berdasarkan si.asatan mendapati kemaIangan berlaku ketika mngsa dalam perjalanan ke tempat kerja sambilannya di sekitar daerah ini.

Katanya, mngsa yang menunggang motosikal Yamaha Lagenda 115Z kemudiannya cuba memot0ng lori di depannya yang dipandu lelaki berusia 41 tahun.

“Mngsa kemudianya bertmbung dengan kenderaan lain yang tidak dikenalpasti dari arah bertntangan sebelum bergeseI dan jtuh serta digiIis lori tersebut.

“Akibat kemaIangan itu, motosikal mngsa terba.kar keseluruhannya dan remaja itu yang meIecur di kak1 diangkat orang awam ke bahu kiri jalan,” katanya ketika dihubungi hari ini.

Jelas beliau, mngsa kemudiannya disahkan mninggaI dunia di lokasi kejadian dan orang ramai yang mempunyai makIumat diminta menghubungi pegawai penyi.asat ke.s, lnspektor Surihan Samsudin di talian 013-2082327.

Ke.s dis.iasat mengikut Sksyen 41(1)Akta Pengangkutan Jalan 1987.

Sumber: KOSMO!ONLINE