Semasa

Usahawan Fesyen Popular, Jezmine Zaidan MninggaI Dunia.

Berita pemerg1an Jezmine Zaidan atau popular dikenali sebagai Jezmine Blossom dalam kalangan pencinta fesyen dan hijabi di Malaysia amat menge.jutkan semua.

Dalam satu hantaran di laman Facebook suaminya, Kay Ghazali, dia memaklumkan yang isterinya telah mengha.dap IIahi pada hari ini, Jumaat, 24 Jun 2022, kira-kira jam 3.30 pagi.

“Assalamualaikum semua. Di pagi Jumaat yg mulia ini mohon sedekahkan d0a utk mengiringi arwh isteri saya Jezmine Zaidan yg telah menghmbuskan nfas terakhir jam 3.30 pagi. Dengan ini sy memohon am.pun dan ma.af bg pihak sekiranya beliau ada mengi.nggung perasaan sesiapa.

“Ma.afkanlah dia. Sesungguhnya dari Allah kita datang, kepada Allah juga kita kembali. lnnalillahiwainnlaillahirojiun,” ujarnya.

Allahyrhamah Jazmine sebelum ini sangat popular menerusi jenama fesyennya, The Old Blossom Box Store yang menampilkan gaya rekaan yang chic dan berwarna-warni. Selain itu, dia juga kini terkenal menerusi Yay Kid Store yang menjual pakaian buat kanak-kanak dan ba.yi.

Allahyarhmah mninggaIkan suami dan juga dua orang cahaya mata. Semoga r0hnya ditempatkan bersama orang-orang beriman dan soleh.

Sumber: kay ghazali