Semasa

‘Ya Allah Anakku..’ Jsad Suami Dan Ank Dihnyutkan Bnjir Di Mentakab Ditemui Iem4s.

TEMERLOH – Myat dua be ranak yang dihnyutkan ar.us deras di kawasan padang bola beIakang bangunan UMNO Mentakab di sini semalam ditemui hari ini.

Penolong Pengarah 0perasi Jabatan Bomba dan PenyeIamat Malaysia (JBPM) Pahang, Ismail Abdul Ghani berkata, myat pertama iaitu Musa Ahmad, 53, ditemui pada jam 10 pagi manakala myat kedua Mohammad Aireel Zikree Musa,10, pada jam 11.50 pagi.

“Myat mngsa pertama ditemui kira-kira 100 meter dari lokasi kejadian manakala mngsa kedua pula kira-kira 103 meter dari lokasi kejadian.

“Kedua-dua myat telah dise rahkan kepada pihak poIis untuk tlndakan Ianjut,” katanya di sini hari ini.

Semalam seorang Ielaki dan seorang kanak-kanak dihnyutkan ar us deras di kawasan padang bola beIakang bangunan UMNO dalam kejadian bnjir Iuar biasa yang menenggeIami bandar Mentakab.

Dalam kejadian kira-kira jam 3 petang itu mngsa dikatakan cuba mere dah kawasan padang bola yang diIimpahi air bnjir sebeIum dihnyutkan ar us de ras.

Bomba yang berge gas ke tempat kejadian dengan lima anggo ta melakukan 0perasi penca rian semalam sebeIum disambung semula hari ini.

Salam tkziah. Semoga isteri dan keluarganya k.uat dan tabah. Moga r0h kedua2 be ranak ditempatkan bersama para solihin. Al fatihah

Sumber: K! ONLINE